Autopoetsbedrijf Car care

Wiki Article

Ben je niet zo blij meer met je Renault vanwege het feit dat deze er fletch uit ziet? Wij poetsen je vierwieler net zo lang tot elk deel weer schittert. De weersbeïnvloedingen doen je renault geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een wasbeurt te geven. Na vaak buiten te hebben gestaan is dat ook behoorlijk onbetwistbaar, maar geen zorgen, in liefhebbende handen komt alles weer goed. Voor het mooiste uitkomst zullen we de laklaag weer in ere moeten herstellen. Met de betere producten en de grootste zorg krijg je de auto weer in perfecte staat terug. Zie op onze bedrijfswebsite meerdere voor en na foto's om jezelf te overtuigen.
Met een grote glimlach komen de buren naar je toe met de vraag of je een nieuwe vierwieler hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest vreemde ogenblikken is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je sleutels en er zit een kras in je lak. Zonde, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om je Audi dan weer volstrekt krasvrij te maken kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Een prima lak door onze polijstbehandeling geeft je vierwieler weer de helderheid die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Ook de kleur is weer tot leven gekomen.

Ongeevenaard mooi toch al die sprankelende auto's die glanzen in het stralende van de zon of onder een lantarenpaal? Je kan je gezicht er in terug zien zo hard glimt de gelakte laag. Dat wordt gedaan met nano-coating en ook dit bieden wij aan, dus jouw voertuig kan net zo volmaakt worden. Glascoating is een onzichtbare laag die over de lak is vastgehecht, dit geeft op z'n minst twee jaar extra bescherming aan je voertuig. Belangrijk is dat de heilige koe eerst compleet gepoetst moet zijn anders wilt het middel niet pakken. Na deze glas-coating hebben waterdruppels en vuil geen vat meer op je laklaag, je bolide blijft helemaal droog.

Je Mazda interieur laten reinigen zodat deze er weer spik en span uitziet? Wij maken alles binnen het interieur brandschoon, de stoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waarom je je auto interieur wilt laten zuiveren? Na een poos is de binnenzijde lang niet zo smetteloos meer als toen je het kocht. En wie wilt er nu genoegen nemen met een smerig auto interieur. De lederen stoelen komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Kia zalig geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. We gaan niet overheersen met een nieuwe aangenaam ruikende geur, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer aangenaam ruikt.

Je kan bij ons ook een pakket bestellen, dan maken we je voertuig overal brandschoon. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Vanzelf sprekend kan je ook pakketten combineren, wat jij wilt doen wij. Je kan bij ons elke kant op, alle auto's en bestelwagens die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw auto fatsoenlijk hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons onder andere bij je zoon wilt aanprijzen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We verwelkomen je graag.

Ben je niet zo blij meer met je Nissan vanwege het feit dat deze er fletch uit ziet? Wij poetsen je vierwieler van onder tot boven tot ie er weer als nieuw uit ziet. De weersbeïnvloedingen doen je toyota geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een poetsbeurt te geven. Wij maken er zoveel werk van dat de fantastische glans die je vierwieler ooit eens bezat weer terug komt. De bovenste laag wordt weer tot leven gewekt voor het mooiste uitslag. Ons personeel is altijd voldaan op het eindresultaat, en dat is niet zo gek, want ze maken gebruik van de beste producten en geven hun ziel en zaligheid. Wil je meerdere foto's bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze kan je vinden op onze site. Binnenkort staat er dan weer een fraai blinkende wagen voor je appartement waar je een goed gevoel van krijgt.

Dit is je vast niet onbekend, je bent op weg naar de Albert Heijn om boodschappen voor het weekend te doen en voor je het weet zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Jammer, er valt helaas niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Het is een naar ogenblik en je bent juist zo voorzichtig. Om nogmaals in een glanzende vierwieler te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de steenaanslag dieper zijn, maar daar hebben we een andere methode voor. Een prima lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer het aanzien die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Ook de kleur is weer tot leven gekomen.

Is het niet een fraai gezicht al die glimmende auto's die sparkelen in het licht van de zon of onder verlichting van de straat? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo hard glimt de lak. Dit wordt verkregen met glas-coating en deze dienst zit tevens in ons aanbod, dus jouw heilige koe kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat website moet ik me bij glas-coating inbeelden? Nou het is een extra beschermende laag over je momentele lak heen die nog lange tijd blijft zitten. Iets dat wel een must is, is dat de auto eerst tot in de puntjes gepoetst moet zijn anders wilt het middel niet pakken. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone Toyota wordt gezien.

Je Ford interieur laten verfraaien zodat deze weer als nieuw is? Wij maken werk van het gehele auto interieur, de stoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Waarom je je binnenkant wilt laten opknappen? Na een aantal maanden is de binnenkant lang niet zo smetteloos meer als toen het was. Als je je vriendin een lift moet geven dan is het een afgang als die een vieze autorit krijgt. De stoffen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Veel mensen vinden een nieuw aangeschafte Toyota prettig ruiken, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. Alle nieuwe geurtjes die in het auto interieur zitten verstopt vernietigen we zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je bestelbus van binnen en buiten schoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om pakketten te combineren, zo bepaal jij exact wat er gedaan moet worden. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. We weten het te waarderen als je ons wilt aanraden bij onder andere je neefje. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Breng ons maar eens een bezoekje.

Report this wiki page